Ed Sheeran se pregăteşte de lansarea unui nou clip, realizat pentru piesa „Thinking out loud“

Finalul anului 2014 se apropie cu paşi repezi, iar cât de curând va începe sezonul retrospectivelor şi a topurilor pentru anul ce se va încheia.

Ed Sheeran

În acest spirit, îl putem nominaliza, fără echivoc, pe Ed Sheeran drept unul dintre artiştii care s-au dovedit a fi adevărate fenomene muzicale. După ce a spart topurile cu piesa „I See Fire” care a făcut parte din coloana sonoră a celei de-a doua părţi a trilogiei lui Peter Jackson, „Hobbitul”, Ed a continuat să marcheze succes după succes. Albumul „X”, produs de Pharrell Williams, s-a menţinut timp de săptămâni pe primul loc în SUA şi Canada, iar single-ul „Sing” s-a clasat pe prima poziţie în topuri şi după doar o săptămână de la lansare, devenise unul dintre cele mai vândute materiale din 2014.

După „Sing”, a urmat „Don’t” care s-a bucurat de un succes enorm, iar recent a fost interpretată de Ed în finala America’s Got Talent.

Ed Sheeran însă, nu se opreşte aici, ci se pregăteşte de lansarea unui videoclip pentru cel de-al treilea extras pe single, „Thinking out loud”. Piesa a fost deja remarcată de Coldplay care a declarat, într-o postare pe Twiter, că este noul lor cântec preferat.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here