Thomas Anders, fostul solist Modern Talking, a concertat în faţa a 50.000 de fani

Thomas Anders – jumătatea brunetă a trupei Modern Talking a susţinut de curând un concert în Ucraina, la care au participat peste 50 000 de fani! Solistul s-a bucurat de un succes enorm la vecini, acesta urmând să sosească şi în ţara noastră, peste aproximativ o lună artistul având programat un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucureşti!

Thomas Anders

Luna aceasta Thomas Anders, cel ce este supranumit „The Gentelman of Music” a concertat la Odessa, în Ucraina, în cinstea celei de-a 220-a aniversare. La concert au participat peste 50 000 de fani, care au făcut o atmosferă excepţională. Şi reacţia artistului a fost pe măsură, acesta postând pe Facebook: „Wooowwww! Ce show grozav! 50 000 de persoane în Odessa. Vă mulţumesc!” Fotografia cu cei 50 000 de oameni, făcută de Thomas a strâns rapid câteva mii de like-uri, semn că fanii îi sunt aproape atât la concerte cât şi în mediul online.

Artistul le-a cântat ucrainenilor piesele care l-au făcut celebru, de la „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone” la „No face, no name, no number” şi „Brother Louie”. Aceleaşi hituri plus multe altele vor putea fi ascultate şi la Bucureşti, pe 1 Noiembrie, la Sala Palatului, unde carismaticul Thomas va concerta alături de bandul său!

Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

Thomas Anders

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here