Elena Gheorghe: „Eu chiar mănânc șaorma“

Sergiu și Andrei au sărbătorit vieneri, 31 octombrie, Halloweenul la Kiss FM alături de invitați speciali. Elena Gheorghe, Glance și Naguale au cântat live pentru ascultătorii Kiss FM noua piesă ‘În bucăți’, fiind apoi intervievați de realizatorii matinalului.

Elena GheorgheFelul în care Elena a venit îmbrăcată a fost apreciat de Sergiu și de către Andrei, care și-au pregătit și ei costumele de Halloween și au decorat studioul Kiss FM. „Sunt o școlăriță astăzi, de Halloween. Așa am vrut eu să mă deghizez. De fapt, în ultimul timp mă deghizez în școlăriță, pentru că îmi place să-mi aduc aminte de perioada aceea când am fost în liceu”, a afirmat ea.

Elena a povestit că nu-l va costuma pe Nicolas de Halloween. „N-o să-l costumez, pentru că nu suntem împătimiți ai acestei sărbători, care, de fapt, e importată. Dar, sunt convinsă că, în momentul în care Nicolas va crește, va voi să se costumeze de Halloween și bineînțeles că voi fi de acord cu el”, a declarat Elena la Kiss FM.

Sergiu, care are în comun cu Glance părul lung, l-a întrebat pe invitat cum își face cocul. „Sincer, nici eu nu știu cum mi-l fac. Mi-l fac cu ochii închiși, nici nu mă uit în oglindă. Am încercat să-l fac la altcineva, n-am reușit, că am gândit-o ca o afacere, dar am dar ‘fail’”, a explicat el.

La rândul lui, Andrei a întrebat-o pe vedetă ce părere are despre șosetele de lână. „Sunt foarte bune. Eu am o colecție întreagă de șosete de lână acasă. Știi de ce? Pentru că bunică-mea este fascinată de tot ce înseamnă croșetat și, în fiecare an, de Crăciun, primesc și o pereche de șosete de lână”, a dezvăluit Elena.

„Dacă până acum Glance m-a ajutat să fiu ‘Number One’ cu ‘Ecou’ și ‘Mamma mia’, acum a venit rândul meu să-l ajut pe el, pentru că ‘În bucăți’ este de fapt single-ul lui Glance și al lui Naguale”, a spus Elena.

„Mie mi-a plăcut foarte mult melodia ta ‘Soarele meu’. Nu știu dacă îți dai seama, dar ai învățat o generație de oameni care lucrează la șaormerii să țipe după nevestele lor: ‘Fă, soarele meu, aruncă cheile de la mașină, că le-am uitat pe televizor! Jur că am auzit asta’”, a declarat Andrei. Realizatorul Kiss FM a întrebat-o pe invitată dacă îi place șaorma.

„Chiar mănânc șaorma. Poate să fie o șaorma foarte sănătoasă, dacă nu pui toate sosurile acelea, o faci cu legume, cu un pic de pui”, a afirmat vedeta.

Naguale le-a adus aminte fanilor că Glance este de origine arabă. „Acum au început să mă sune tot felul de cântăreți arabi, pentru că m-au văzut alături de Glance. Au zis: Vrem să cântăm și noi cu tine”, a mărturisit și Elena Gheorghe la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here