„Te cunosc de undeva“, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Show-ul transformărilor care l-a avut drept câştigător pe Pepe, cu o transformare în Redfoo, de la trupa LMFAO, a fost sâmbătă seară lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_050914_TCDU6 Ed 8_0246

“Te cunosc de undeva!” a adunat în faţa micilor ecrane 1.944.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.43. De asemenea, pe întreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obţinut în minutul de maximă audienţă de la 22.18 – 12,4 puncte de rating şi 26,4% cotă de piaţă. Emisiunea a fost lider de audienţă nu doar la nivelul publicului din mediul urban şi naţional, ci şi la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

Gala starurilor din toate timpurile a continuat sâmbătă, la Antena 1, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale. Câştigătorul galei, Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, a fost un nebun sexy conștient de farmecul lui irezistibil și, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, a renunțat la slip. Lora a creat un moment sensibil si a readus-o în fața telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, “Iartă”.

Florin Ristei s-a transformat în Pink și a cântat toată piesa “I’m still a Rockstar”, suspendat deasupra scenei, legat cu niște hamuri. Rona Hartner a întruchipat-o pe Emeli Sande, iar Anda Adam a devenit o divă a jazz-ului mondial, în persoana Georgiei Gibbs. Maria Buză a fost regina salsei Celia Cruz, iar Jorge l-a intruchipat pe nemuritorul Frank Sinatra.

Nu în ultimul rând, CRBL l-a adus pe scena show-ului pe Andrei Ștefăneț cu a sa “Jaga, Jaga”, piesă atât de cântată și mai ales dansată în cluburi, la nunți și la orice fel de alte petreceri. Momentul extraconcurs al ediției a fost sustinut de Maria Buză și Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le-au amintit tuturor de trupa Angels.

Invitata specială a acestei gale, actrița Alexandra Velniciuc, a cantat în duet cu juratul Aurelian Temișan piesa L.O.V.E., imitandu-i pe Natalie și Nat King Cole.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here