Ami, emoționată până la lacrimi de un fan

În urmă cu două zile, solista a primit de la o cunoștință o poza care i-a provocat lacrimi de bucurie… Motivul? Un fan și-a scris, sub numărul de înmatriculare, o părticică din referenul piesei “Deja- vu”, cântată de AMI și Grasu XXL, “Te cunosc de undeva, am în minte vocea ta”.

AMI

Extrem de impresionată, artista a pus poza de pagina personala de socializare, rugându-și prietenii virtuali sa o ajute să-și găsească fanul pentru a-i mulțumi personal.

Fan ami Catalina

Ieri, cu ajutorul unui site maramureșean, AMI a reușit să-și găsească fanul… O fata pe nume Cătălina, care i-a mărturisit că piesa “Déjà vu” a ajutat-o să-și constuiască o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, și prietenul fetei poartă cu el, tot sub numărul de înmatriculare, “Te cunosc de undeva, am în minte vocea ta”.

Fan AMI

Pentru că iubește atât de mult piesele cântăreței, maramureșeanca a vrut să-i dăruiască un mic omagiu prin versuri. Iată câteva: “A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată/ O melodie ce o cânta o prea frumoasă fată/ Nu știu, nu știu, ești una la părinți/ Dar stai mai ai un frate/ E frumușel și multe fete cred că a dat pe spate/ Dar să revin la melodie…”.

Bucuroasă că oamenii o iubesc , AMI recunoaște: ” M-am emoționat atât de tare încât nu mai am cuvinte! Mi-au dat lacrimile la modul cel mai serios! Pot să spun că sunt mândră cu așa fani și e cel mai frumos lucru pentru un artist, să îi arate lumea cât e de iubit ”, spune frumoasa cântăreață.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here