Ela Rose a lansat un lyric video pentru melodia „Mi-e frică“

După succesul național și internațional înregistrat cu hiturile „I Can Feel”, „Lovely Words”, „No U No Love” sau „I’m Done”, Ela Rose revine cu forţe proaspete, pregătită să recucerească topurile muzicale cu un nou single, „Mi-e frică”.

Ela RoseProdusa in studioul Dav7 Music, piesa “Mi-e frica” vorbeste despre o poveste dintre doi oameni care s-au iubit, au încercat să facă totul pentru relaţia lor însă, într-un final, au acceptat faptul că fiecare trebuie să o ia pe propriul drum.

Lansat alături de un lyric-video, în care frumoasă cântăreaţa aleargă de frica trecutului întunecat, single-ul evidențiază o nouă etapă din cariera muzicală a artistei, trecerea de la piese house în limba engleză, la cele cu influențe dubstep și cu versuri în limba română
.
“’Mi-e frică’ este un dubstep comercial, o noutate pentru România. Este prima mea piesă în limba română şi sunt convinsă că mulţi se vor regăsi în acestă poveste. Pentru că până acum nu am scris versuri în română, în cazul acestei piese totul a fost diferit. ‘Mi-e frică’ a reunit toată gaşca Dav7, iar fiecare membru în parte a contribuit cu cel puţin un vers”, mărturiseşte Ela Rose.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here