Elena Gheorghe: „Nu mă atrage foarte tare schiatul“

Invitată de Dan Fințescu în studioul WinterKiss din Predeal, Elena Gheorghe a cântat pentru fanii veniți la distracție pe Valea Prahovei și le-a mărturisit acestora, în direct la Kiss FM, cum s-a distrat până dimineața alături de colegii de trupă.

Elena Gheorghe KISS FMArtista le-a povestit fanilor că abia așteaptă să se dea cu sania și că nu-i place schiatul, pe care nu crede că-l va practica vreodată. „Nu mă atrage foarte tare schiatul. Sania e mult mai ușor de manevrat”, a declarat ea.

„Mă bucur de iarnă, mă bucur de zăpadă. Cel mai tare mă bucur că sunt și cu familia unu și cu familia doi, adică sunt cu părinții, copiii și sunt și cu trupa”, a mai spus artista la Kiss FM. „Dar tu ești într-un fel de vacanță acum sau e un hibrid?”, a întrebat Dan Fințescu. „E un hibrid”, a recunoscut vedeta.

Elena Gheorghe a susținut un concert pe scena Kiss FM din Predeal și le-a mărturisit fanilor cu ce s-a ocupat în noaptea precedentă. „Până dimineața am jucat mima cu trupa și a fost foarte tare”, a povestit Elena la Kiss FM. „Care a fost cel mai greu cuvânt de mimat?”, s-a interesat Fințescu. „Indubitabil. Mie mi-a căzut”, a dezvăluit cântăreața. „Și ai reușit?”, a întrebat DJ-ul Kiss FM. „Nu prea. Pe la patru dimineața, crede-mă, orice ți se pare greu”, a râs invitata.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here