Emilia Ghinescu dezvăluie detalii ale divorțului său la „Refresh by Oana Turcu“

Cântăreaţa Emilia Ghinescu, invitata de pe 5 decembrie a Oanei Turcu, dezvăluie în emisiunea „Refresh by Oana Turcu“ detalii de culise ale divorțului său.

emilia ghinescu refresh oana turcu„Fostul meu soț a fost și primul meu iubit. Ne-am cunoscut când eu aveam 12 ani. El este cu 10 ani mai mare decât mine. La momentul respectiv, pentru că eu nu am avut tată, el a fost tot sprijinul meu. Eu am vrut mai mult decât el să ne căsătorim”, declară Emilia pe 5 decembrie, de la ora 22.30, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Interpreta de muzică populară recunoaște că foarte multe probleme au plecat și de la bani. „Eu produceam mai mult decât el și băgam foarte mulți bani și în firma lui, la care el este unic acționar. După divorț a rămas la el”, continuă ea. Cu toate că s-au despărțit, cei doi au vrut ca lucrurile să se desfășoare într-o manieră cât mai elegantă.

„Nu am mai tras amândoi în aceeași direcție. Discuția despre divorț a fost foarte calmă. Copiii nu ne-au auzit niciodată certându-ne. Am rămas în relații foarte bune”, mai spune Emilia Ghinescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here