luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRILora, fericită că s-a îngrăşat: „Iarna este sănătos să pui 2-3 kilograme“

Lora, fericită că s-a îngrăşat: „Iarna este sănătos să pui 2-3 kilograme“

În ultimele săptămâni, cei care au văzut-o pe Lora au spus că artista s-a îngrăşat. Însă, se pare că ea nu este deloc îngrijorată de acest lucru, ba mai mult, este chiar fericită că a acumulat câteva kilograme în plus.

lora ingrasat iarna

Artista le-a mărturisit celor de la Libertatea că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, dar în ultimele două luni a decis să facă unele schimbări în programul ei, ajungând să meargă săptămânal la înot şi la sală, dar şi să aibă o alimentaţie corectă.

„M-am îngrăşat trei kilograme şi mă bucur foarte tare. Am avut o perioadă în care m-am gândit să mă pregătesc şi din punct de vedere al imunităţii, am început să iau vitamine, să fac mai multă mişcare, separat de mişcarea pe care o făceam şi cu care se obişnuise corpul pe scenă. Iarna, mai ales dacă eşti femeie, este sănătos să pui 2-3 kilograme, ca să îţi protejezi articulaţiile, zonele unde femeile sunt mai sensibile. Aşa m-a învăţat şi mama că e bine”, a declarat, pentru Libertatea, Lora.

Artista a adăugat că acum nu mănâncă doar de trei ori pe zi, ci de cinci ori, însă în cantităţi mai mici. „Supa nu îmi lipseşte. Consum mâncare sănătoasă, majoritatea gătită de mama mea. Gătesc şi eu, am prieteni care gătesc, fratele meu îmi face cele mai bune paste şi mănânc ce îmi face plăcere, doar că nu mănânc mult“, a încheiat artista.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.