Emisiunea „Next Star“, de la Antena 1, ia o pauză

După ce a adus în faţa telespectatorilor sute de copii talentaţi, “Next Star” va continua să pună în lumina reflectoarelor şi să deschidă drumul spre celebritate celor mai tinere talente din ţară şi nu numai.

next star antena 1 pauza

Formatul se va regăsi în continuare în grilele de programe ale Antenei 1, în aceeaşi formulă ca şi până acum. Juriul este pregătit să descopere şi să încurajeze noi generaţii de talente, gata oricând să devină staruri veritabile ale industriei de divertisment.

„Am stabilit încă din timpul filmărilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul că ‘Next Star’ urmează să ia o pauză. ‘Next Star’ este un talent show având la bază un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format internaţional, a funcţionat continuu, cu două sezoane pe an. O pauză a unui proiect este întotdeauna necesară şi binevenită. În cazul nostru, aşteptăm noile generaţii de copii senzaţionali, pe care să-i aducem în faţa publicului în viitoarele sezoane ‘Next Star’“, a spus Dana Mladin, producător general „Next Star“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here