Emisiunea „X Factor“ va fi difuzată şi miercuri. Deea, de la „Insula iubirii“, prima apariție într-o trupă

Miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, este rândul lui Horia Brenciu să își evalueze concurenții din Bootcamp. Pentru că sezonul acesta juratului i-au revenit trupele, scena X Factor se va umple de o mulțime de talente care mai de care mai diferite.

deea insula iubirii x factor trupa

Deea, concurenta de la „Tempation Island – Insula iubirii”, își va face prima apariție în trupa creeată chiar în această emisiune, alături de George Balog.

Dacă Ștefan Bănică și Delia și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, miercuri românii află și care sunt cele 6 trupe cu care Horia Brenciu merge mai departe în concurs. Decizie greu de luat, pentru că în fața juratului se vor perinda mulți oameni cu factor X, iar momentele pregătite de ei vor fi pe cât de diferite între ele, pe atât de demne de un scaun salvator.

Finalul ediției de miercuri aduce și rezultatul final: cele șase trupe alese de Horia Brenciu să între în faza Duelurilor.

Iar vineri, 11 decembrie, de la ora 20.30, X Factor aduce la Antena 1 ultima fază a Bootcampului: ultima bătălie pentru un loc în galele live.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here