miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRI„Emoţii“, cea mai difuzată piesă din România în anul 2014

„Emoţii“, cea mai difuzată piesă din România în anul 2014

După ce single-ul „Emoţii“ a fost declarat hitul verii în România, Media Forest, singurul sistem de monitorizare a difuzărilor pieselor româneşti la posturile radio şi tv, a anunţat top 100 al celor mai difuzate piese ale anului 2014 în România, pe primul loc fiind trupa 3 Sud Est, cu melodia „Emoţii“.

mediaforest 3 sud est emotii

Piesa „Emoţii“ a fost lansată la sfârşitul lunii februarie a anului 2014 şi, în foarte scurt timp, a intrat în topul celor mai difuzate piese româneşti. Tot în 2014, în luna mai, trupa 3 Sud Est a susţinut un mega concert la Sala Palatului, în faţa a peste 4.000 de spectatori, cu o energie debordantă, amintiri şi cu multe „Emoţii“.

În luna octombrie a aceluiaşi an, trupa 3 Sud Est a lansat single-ul „Liberi“, cu un videoclip regizat de Dan Petcan şi filmat la Vulcanii Noroioşi.

Şi, dacă anul trecut ai retrăit la intensitate maximă emoţii, idolii unei generatii revin pe scena Sălii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live „pentru ea“, pentru tine, pentru voi, un eveniment în care dansul iubirii se împleteşte cu muzica 3 Sud Est.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.