FOTO Pepe a filmat videoclipul piesei „Da sau nu“

Multă pasiune şi două lumi total diferite, cam aşa s-ar putea rezuma, în doar câteva cuvinte, povestea celui mai recent videoclip filmat de Pepe, ce se anunţă a fi, din toate punctele de vedere, unul incendiar. Dydy şi Lucas Molina sunt rolurile principale, dansatori profesionişti, reprezentanţi a două genuri total diferite, dar care împărtăşesc aceeaşi pasiune.

pepe filmare clip da sau nu (4)

Cu toate că nu mai este în prim plan într-un clip de-al său, Pepe nu a stat deoparte. Artistul a dansat împreună cu cei doi artişti, dar şi alături de trupele invitate: Trouble, Bruce şi echipa lui, dansatori de excepţie, ce au completat excelent atmosfera fierbinte a videoclipului.

„Sunt sigur că va fi o surpriză pentru toată lumea. Am vrut să evit orice scenariu ‘previzibil’, am vrut o poveste atipică şi mă bucur că Dan Petcan a înţeles perfect ideea mea. Dydy şi Lucas au fost extraordinari în rolurile principale, iar fetele de la Trouble şi Bruce cu echipa lui au completat perfect tabloul pe care l-am schiţat înainte“, a afirmat Pepe.

Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore, în două locaţii, un club din centrul Bucureştiului şi în „Oraşul Părăsit“, o fostă platformă industriala, abandonată de ceva ani. Clipul a fost filmat în regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip, într-o producţie coordonată de Radu Şelaru de la Zebra Film.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here