Enrique Iglesias a stabilit două noi recorduri mondiale

Latin lover-ul Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe piese care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale, a înregistrat noi recorduri mondiale, adăugând, astfel, în palmares, două certificate importante autentificate de Guinness World Records.

enrique iglesias nou record guinness

Astfel, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hit-uri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puţin de 26 de melodii ale cântăreţului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015, au fost number 1 în topul Billboard.

De asemenea, Guinness World Records a notat hit-ul „Bailando“ pentru cea mai lungă staţionare în topul Hot Latin Songs, care s-a menâinut pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive.

Enrique Iglesias a obâinut cele mai multe „Gramofoane“ în cadrul ediţiilor anterioare ale Premiilor Grammy Latino pentru cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană, albumul anului sau cea mai bună melodie latino, distincţie pe care a împărţit-o cu artistul Descemer Bueno şi grupul cubanez Gente de Zona.

De altfel, „regele latino al muzicii pop“ nu lipseşte nici în acest an de pe lista finaliştilor ediţiei Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, într-un moment în care colaborările cu diverşi artişti sunt mai răspândite ca niciodată în lumea muzicii latine, melodia „El Perdon“, interpretată alături de Nicky Jam, ar putea fi desemnată Hot Song Latin 2016, disctincţie pentru care concurează.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here