miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFaimosul muzician Roberto Fonseca va susţine un concert la Bucureşti

Faimosul muzician Roberto Fonseca va susţine un concert la Bucureşti

Luna aprilie vine cu o propunere muzicală îndrăzneață. Exploring Jazz este un nou concept ce-și propune să aducă pe scenele românești cele mai reprezentative nume ale jazz-ului internațional.

Roberto Fonseca_poster_Bucuresti

La prima ediție a evenimentului Exploring Jazz, celebrul muzician cubanez Roberto Fonseca este cap de afiş. Artistul, despre care The UK Guardian a scris că este „un pianist incredibil, compozitor și lider de trupă, cu un talent melodic ce îi poate întrece pe cei mai cunoscuți artiști“, va concerta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din București.

Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez, iar invitați speciali ai serii vor fi Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, doua grupuri de muzicieni cunoscute pentru calitatea incontestabilă a actului artistic.

„Îmi doresc ca muzica mea să ajungă către cei care încă nu au descoperit-o, în speranţa că într-o zi voi ajunge pentru aceştia un punct de referinţă în jazz“, a spus Roberto Fonseca.

Biletele pentru evenimentul „Exploring jazz“ au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 198 lei, Cat. I – 149 lei, Cat. II – 100 lei, Cat. III – 70 lei și Cat. IV – 50 lei.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.