Faimosul muzician Roberto Fonseca va susţine un concert la Bucureşti

Luna aprilie vine cu o propunere muzicală îndrăzneață. Exploring Jazz este un nou concept ce-și propune să aducă pe scenele românești cele mai reprezentative nume ale jazz-ului internațional.

Roberto Fonseca_poster_Bucuresti

La prima ediție a evenimentului Exploring Jazz, celebrul muzician cubanez Roberto Fonseca este cap de afiş. Artistul, despre care The UK Guardian a scris că este „un pianist incredibil, compozitor și lider de trupă, cu un talent melodic ce îi poate întrece pe cei mai cunoscuți artiști“, va concerta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din București.

Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez, iar invitați speciali ai serii vor fi Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, doua grupuri de muzicieni cunoscute pentru calitatea incontestabilă a actului artistic.

„Îmi doresc ca muzica mea să ajungă către cei care încă nu au descoperit-o, în speranţa că într-o zi voi ajunge pentru aceştia un punct de referinţă în jazz“, a spus Roberto Fonseca.

Biletele pentru evenimentul „Exploring jazz“ au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 198 lei, Cat. I – 149 lei, Cat. II – 100 lei, Cat. III – 70 lei și Cat. IV – 50 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here