Smiley și Pavel Bartoș, reacții și replici savuroase la „Românii au talent“

Prima ediție a noului sezon „Românii au talent“ a fost un adevărat spectacol, desfășurat atât pe scenă, cât și la masa juriului sau în culise.

Smiley si Pavel Bartos romanii au talent editie 1 2016

Telespectatorii au avut parte de momente memorabile, iar Smiley și Pavel Bartoș au contribuit din plin la distracția începutului de sezon, au dansat, s-au amuzat și aproape au apăsat golden buzz-ul lor, pe care l-au creat special pentru acest sezon.

În acest sezon, Smiley și Pavel au descoperit un nou jingle, cu care marchează cele mai bune, amuzante sau impresionante momente și replici. Telespectatorii i-au auzit vineri spunând „Ram taga daga daga dam” în diverse contexte, lucru care se va întâmpla și în edițiile viitoare.

Primul moment de vineri seara a fost unic pe scena Românii au talent. Unul dintre concurenți a cântat o melodie deathcore și i-a determinat pe Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș să i se alăture pe scenă și să dea din cap împreună cu el. La finalul reprezentației, Pavel a spus: “Genul programului: acțiune!”.

Cel de-al șaselea sezon „Românii au talent“ vine și cu golden buzz-ul prezentatorilor, unul mobil, pe care Smiley și Pavel îl folosesc în situații extrem de amuzante. În prima ediție, aproape că l-au apăsat, impresionați fiind de una dintre prestațiile de pe scenă.

Plimbările prin țară cu „Steaua Talentului“ au fost motiv de distracție pentru Smiley și Pavel. În aventura din București, cei doi au avut un dialog savuros. Pavel i-a spus lui Smiley: „Uite, vezi? Cum stă un om lângă ‘Steaua Talentului’, cum e fericit. Tu cum ești?“. Răspunsul lui Smiley nu a întârziat să apară: „Pletos“, iar Pavel a continuat: „Iar eu, blond“.

Momentul prezentat de un concurent împreună cu papagalul său și una dintre afirmațiile Mihaelei Rădulescu le-au stârnit imaginația, iar Pavel a spus: „Mihaelei îi plac papagalii“, făcându-l pe Smiley să continue: „Bine lucrați, care izolează bine și merg la sală și au bătături în palmă“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here