Feli Donose: „Știu să gătesc doar ciorbă a la grec“

Feli Donose și-a lansat noul single ‘Cine te crezi’ la Kiss FM, în cadrul matinalului realizat de Sergiu și Andrei. Artista le-a dezvăluit fanilor cine a inspirat-o când a compus piesa și cu cine va colabora pentru următorul single.

Feli Donose

„Acum doi ani de zile am scris-o, când eram la Vocea României, după faza de dueluri și a fost o chestie de jumătate de oră. Am fost inspirată de un coleg din concurs, care, în perioada aceea, trăia o relație toxică și se mințea și am conștientizat abia acum că, de fapt, el m-a inspirat să scriu piesa”, a dezvăluit Feli în direct la Kiss FM.

„Atunci când vei ajunge sus în industria muzicală și primul concert va fi la o nuntă, cu ce piesă populară vrei să începi?”, a pornit Sergiu și Andrei tirul întrebărilor haioase. „Eu am deja o piesă pe care o cânt la tot felul de evenimente și nunți, ‘Mărioară de la Gorj’, și o facem în variantă pop-rock”, a răspuns Feli, care a cântat imediat și câteva versuri din piesa respectivă. Provocată apoi de Andrei, Feli a dat-o pe ACDC, din care a cântat celebra piesă ‘You Shook Me All Night Long’.

Feli le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM și cu cine pregătește o colaborare. „Este vorba de un artist pe care eu îl admir foarte mult și cu care mi-am dorti atât de mult să colaborez. Este vorba despre Speak”, a declarat ea.

Întrebată de Andrei dacă se pricepe la gătit, Feli a mărturisit că nu este expertă în bucătărie. „Știu să gătesc o ciorbă și atât. Ciorbă a la grec”, a declarat invitata.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here