Mihai Petre are o parteneră nouă de dans

„Next Star” este dovada că visurile copiilor devin realitate pe scena celor mai talentaţi prichindei, iar la asta, de fiecare dată, Dan Negru este complice. Asta se va întâmpla şi în ediţia de joi, când Mihai Petre va păşi pe scenă şi o va surprinde pe Alexia, o concurentă pasionată de vals.

Mihai Petre vals (1)

Atunci când juratul emisiunii „Dansează printre stele” a aflat că Alexia îl admiră foarte mult şi că este dansatorul ei preferat, Mihai n-a stat pe gânduri şi a venit să o cunoască. Ba mai mult, el a invitat-o la dans chiar pe scena „Next Star” şi i-a îndeplinit, astfel, un vis Alexiei.

Tot în ediția de mâine, juraţii show-ului, Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru demonstrează că sunt poligloţi şi îl uimesc pe Dan Negru cu abilitatea lor de a vorbi într-o limbă mai puțin cunoscută.

La trofeul „Next Star” şi premiul de 20 000 de euro aspiră şi Florina Bălan, o bistriţeancă din Prundu Bârgăului, pasionată de folclor, care va avea și ea parte de o surpriză de proporţii din partea rudelor sale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here