Festivalul Awake va avea loc în anul 2018 în perioada 17-19 august, în Teleki din Gornesti (Mureş)

Awake a început deja pregătirile pentru ediţia cu numărul 2. În 2018, festivalul va avea loc în weekendul 17, 18, 19 august, pe acelaşi tărâm fermecat al domeniului Teleki din Gornesti, Mureş.

Awake 2018Cei care nu vor să mai stea pe gânduri îşi pot achiziţiona bilete începând de astăzi, de pe www.eventim.ro, la un preţ special de doar 99 de lei, cu camping inclus. Preţul este valabil până la finalul anului, în perioada “WISE BIRD”, urmând ca de la 1 ianuarie preţurile să se majoreze conform calendarului de mai jos:

1 ianuarie – 28 februarie 2018-SPEED BIRD-109 lei, respectiv 135 lei cu camping* inclus

1 martie – 16 mai 2018-EARLY BIRD-135 lei, respectiv 159 de lei cu camping* inclus

17 mai – 16 august 2018-SLEEPY BIRD (Presale)-199 lei, respectiv 225 de lei cu camping* inclus.

*Voucherul de camping achiziţionat separat va fi disponibil la preţul de 35 de lei.

Awake este un festival care şi-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii artă sub cât mai multe forme, reunind în prima ediţie nu doar muzicieni din diferite colţuri ale lumii, ci şi actori, artişti plastici şi arhitecţi, oameni creativi, totul într-o atmosferă de relaxare asezonată cu party-uri pline de energie la ceas de seară. Set-up-ul festivalului a fost unul cu adevărat special, domeniul Teleki fiind amenajat cu mobilier şi elemente decorative special realizate pentru Awake, pornind de la conceptul artistic al festivalului, dar şi cu instalaţii de mari dimensiuni, unele dintre ele fiind create chiar în cadrul taberei ARTDOOR. Următoarea ediţie va încerca să păstreze aceeaşi idee de comuniune artistică, dar promite să revină cu un set-up mai spectaculos, un program mai bogat şi activităţi dintre cele mai diverse pentru a oferi publicului o experienţă Awake şi mai intensă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here