Media Music Awards 2017 se vede doar pe Music Channel

Media Music Awards, premiile muzicale din România bazate pe monitorizările radio şi TV ale industriei broadcast, a avut loc pentru prima dată în Capitală. Cea de-a şasea ediţie a premiilor Media Music Awards a reunit cei mai titrați artiști români și a premiat cele mai difuzate piese din România.

media music awards 2017 music channel

Gala va fi transmisă pe Music Channel sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 14.00, și în reluare duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 15.00. Cele mai tari show-uri, cei mai titrați artiști, dar și câștigătorii celor mei difuzate piese ale anului se văd doar pe Music Channel.

Astfel, în cadrul galei Media Music Awards au fost premiaţi artiştii care au avut cele mai multe difuzări la radio şi la TV, precum şi vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV.

Cea de-a şasea ediţie a premiilor Media Music Awardsi a marcat o premieră: evenimentul s-a desfăşurat în Bucureşti, după ce în anii trecuţi a fost găzduit de Sibiu.

Pe scena Media Music Awards 2017 au urcat pentru a cânta live nume celebre precum Andra, Ştefan Bănică, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI şi Ioana Ignat.

De asemenea, pe covorul verde şi-au făcut apariţia vedete din showbiz precum Cătălin Botezatu, Adelina Pestriţu, Carmen Brumă, Ela Crăciun, Amadeus, Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici, Răzvan Ciobanu, Albertina Ionescu, Crina Abrudan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here