Flavius Hosu, fost concurent Next Star, a devenit toboşar al trupei Phoenix

„Next Star” a adus pe scenă cei mai talentaţi copii din România. Copiii extraordinari ai românilor, cum adoră Dan Negru să spună, dovedesc, într-adevăr, că sunt adevărate comori de talent, dovadă fiind performanţele lor în urma concursului.

Flavius Hosu

După ce Elena Hasna a reuşit să adune milioane de vizualizări pe Youtube şi să fie cunoscută în Franţa, Flavius Hosu, concurentul în vârstă de 13 ani, a demonstrat că este un copil extraordinar şi a reuşit să devină noul toboşar al trupei Phoenix. „Am fost invitat de Nicu Covaci la un concert în Bucureşti, pentru care am învăţat 27 de piese în două săptămâni. De asemenea, am mai fost alături de ei într-un concert la Mamaia la care trebuia să cânt două piese, dar până la urmă am stat pe scenă alături de ei tot concertul”, povesteşte Flavius. Mai mult decât atât, puştiul a acompaniat trupa şi la piesele pe care publicul le-a cerut şi pe care Flavius nu le ştia. Cu toate acestea, spre surprinderea lui Nicu Covaci, concurentul „Next Star” a făcut faţă cu brio provocării.

Ideea lui Nicu Covaci a fost să întinerească trupa Phoenix şi să formeze un grup cu tineri care să urmeze legendara trupă, dar văzând talentul impresionant, pasiunea şi dăruirea cu care Flavius a cântat alături de ei, decizia de a deveni noul membru al trupei Phoenix nu a întârziat să apară: „Nu-mi venea să cred când mi-au zis că voi fi colegul lor, mai ales că ei sunt o legendă. Nici nu am îndrăznit să visez vreodată că voi ajunge toboşar titular în trupa Phoenix”, mărturiseşte Flavius.

Puştiul a mai avut experienţe extraordinare, una dintre ele fiind prezenţa sa pe scenă alături de Dave Evans, primul solist AC/DC, dar şi de trupa The R.O.C.K.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here