Jennifer Lopez, impresionată de frumuseţea unui renumit model britanic

Jennifer Lopez s-a declarat impresionată de frumuseţea lui David Gandy, un renumit model masculin britanic, despre care cântăreaţa şi actriţa americană a spus că este „un bărbat aproape perfect”, informează femalefirst.co.uk.

Jennifer Lopez

Vedeta americană, care s-a despărţit de curând de dansatorul Casper Smart după o relaţie de doi ani, a recunoscut că este impresionată de frumuseţea modelului britanic, care a apărut în videoclipul celui mai recent single al ei, intitulat „First Love”.

Într-un interviu acordat marţi în talk show-ul matinal de televiziune „Live With Kelly and Michael”, artista a declarat: „Ei bine, în mod normal eu nu pronunţ niciodată în public numele bărbaţilor care mă impresionează, dar acum tocmai am filmat un videoclip alături de acest model. Nu ştiu dacă îl cunoaşteţi, numele lui este David Gandy. Apare în reclamele brandului Dolce & Gabbana. Vreau să vă mărturisesc că acest bărbat este aproape perfect. E aproape perfect”.

David Gandy

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, care are doi copii – gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme – cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony, spune că a preferat să se dedice vieţii profesionale după recenta ei despărţire de Casper Smart, în vârstă de 27 de ani. Pentru a se relaxa, vedeta spune că preferă compania prietenilor şi a familiei sale.

Totodată, vedeta americană a dezvăluit în acelaşi interviu că nu are niciun regret în viaţă, deoarece crede că a luat întotdeauna deciziile care s-au dovedit a fi într-un final cele mai potrivite pentru ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here