Florin Ristei a câştigat cel de-al optulea sezon „Te cunosc de undeva“

Marea finală „Te cunosc de undeva“, care l-a desemnat drept câştigător al celui de-al optulea sezon pe Florin Ristei, cu o excelentă transformare în Prince, a fost lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban.

florin ristei castigat finala te cunosc de undeva 2015

„Speram la momentul ăsta de trei sezoane! Chiar dacă este doar un titlu simbolic, sunt convins că fiecare dintre noi dorea să câştige. Mi-am dorit atât de tare să câştig, încât am reuşit ca sezonul ăsta să duc la bun sfârşit şi să fiu mulţumit de toate transformările pe care le-am avut de făcut. Pentru mine a fost cel mai puternic sezon de până acum şi sunt mândru că l-am câştigat! De la cine am primit primele felicitări? De la mama, clar. Îi place emisiunea la nebunie şi, bineînţeles, a calculat fiecare punct cu emoţie“, a spus Florin Ristei, câştigătorul finalei „Te cunosc de undeva“.

Alături de Florin Ristei în finala „Te cunosc de undeva“ s-au întrecut Cezar Ouatu, cu o transformare în Bruno Mars, Şerban Copoţ, cu o alta în PSY, Tania Popa, care a intrat în joc cu rolul Jennifer Lopez, şi Nadir, care s-a transformat în Justin Timberlake.

Colegii lor, nefinaliștii Carmen Simionescu, Margherita şi Viorica din Clejani, Andreea Antonescu și Adrian Enache, au cântat, la rândul lor, în seara finalei și, ulterior, alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, l-au desemnat pe marele câștigător al celui de-al optulea sezon.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.