VIDEO Noile căşti din gama Street de la Kruger & Matz, confortabile şi uşor de folosit

La mai bine de un an de zile după ce au intrat pe piaţa din România, polonezii de la Kruger & Matz, care comercializează telefoane, tablete şi sisteme audio, au lansat o nouă pereche de căşti din gama Street, pe care le-am şi primit în teste.

casti kruger matz reviewCreate special pentru pasionaţii de muzică, noile modele Street pot fi folosite atât acasă sau la birou, cât şi la alergat sau în timpul plimbărilor pe jos. Sunetul redat de căşti este natural şi pur, îmbină perfect funcţionalitatea cu designul modern şi beneficiază de difuzoare de 40 de milimetri.

Ca minus cred că am putea puncta materialul din care sunt făcute, adică plasticul glossy pe care, la orice atingere, rămân vizibile amprentele. Cu toate acestea, designeul este unul interesant, încercând parcă să semene puţin cu unele modele Beats.

Potrivit producătorilor, perniţele căştilor sunt fabricate din piele ecologică şi sunt montate pe o construcţie uşor reglabilă, ce izolează perfect zgomotul ambiental. Partea bună la aceste căşti este că sunt confortabile şi nu obosesc ascultătorul, indiferent de cât de mult timp sunt folosite.

Noile căşti din gama Street de la Kruger & Matz te fac să simţi că tocmai ai pus în jurul urechilor un sistem audio 5.1, reuşind să redea foarte bine sunetul, bass-ul simţindu-se şi el destul de bine.

Un alt aspect important este preţul pe care îl au căştile. Preţul recomandat de producător este de 99 de lei, iar pe site-urile de profil căştile se găsesc la preţuri cuprinse între 119 lei şi 149 de lei. Ţinând cont de raportul calitate-preţ, suma cerută pentru noile căşti din gama Street de la Kruger & Matz nu este deloc una mare.

Mai mult decât atât, datorită cablului detaşabil şi al sistemului de împachetare, căştile Street ocupă foarte puţin spaţiu în geantă. Noul gadget vine însoţit de o carcasă mică, foarte practică, ce asigură depozitarea în siguranţă a căştilor. Din dorinţa de a mulţumi fiecare client, modelele Street sunt disponibile în două culori: alb şi negru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here