FonoCamp, prima tabără internațională de muzică din România

Până pe 4 noiembrie, la Azuga, artiști internaționali precum Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano Langone, Lee Anna James, dar și Alexandra Stan, Smiley, Delia, Xonia, Ellie White și Deepcentral participă la prima tabără internațională de muzică din România.

Fono Camp

FonoCamp este organizat de către Fonogram Studios și HaHaHa Production. Un parteneriat unic în România, prin care două case de producție organizează o astfel de tabără.

La FonoCamp, timp de 2 săptămâni, 20 de muzicieni de peste tot din lume s-au lăsat inspirați pentru a compune viitoare hit-uri. Compozitori de la cele mai mari case de discuri din lume, precum Universal Music, Atlantic Records și Warner au venit la Azuga pentru o experiență muzicală inedită.

“Acum știu și mai multe despre România! Aveți artiști extraordinari, iar Valea Prahovei m-a cucerit! Mă bucur că și în România se organizează astfel de întâlniri creative și sper să vin mai des în această țară minunată!”, a spus Mohombi.

“FonoCamp este unic în România și ne bucurăm că noi, cei de la Fonogram Studios împreună cu partenerii de la HaHaHa suntem primii care organizează o astfel de tabără internațională de muzică. Cine știe, poate în curând veți asculta hit-uri produse chiar la FonoCamp”, a declarant Doru Tinca, Label Manager Fonogram Studios.

FonoCamp este la prima ediție, iar Fonogram Studios și HaHaHa Production își propun să aducă anual în România artiști internaționali, compozitori și reprezentanți ai celor mai mari case de discuri din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here