sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNICorina a lansat un lyric video pentru melodia „Miss Boboc“

Corina a lansat un lyric video pentru melodia „Miss Boboc“

Reinventându-se cu fiecare nou single, urmărită de peste jumătate de milion de fani pe Facebook, Corina vine cu o melodie într-un stil cu totul aparte, „Miss Boboc“, o colaborare cu rapper-ul Junior High.

corina miss boboc

Pe lângă beat-urile cu acorduri funk, Corina ţese pe „Miss Boboc“, ca o adevărată mândră din Maramureş, acordurile ancestrale dintr-o doină oşenească. Piesa a fost lucrată în studiourile DeMoga, versurile fiind scrise de Marius Moga şi de Robert Toma.

„Am participat şi eu în liceu la ‘Miss Boboc’ şi am ocupat locul 3. Ţin minte că la proba de talent am cântat ‘Trenul pierdut’ de la Compact, acompaniată de un chitarist. Când aud piesele celor de la Compact îmi amintesc de finalul liceului şi de petrecerile nebune la care mergeam în acea perioadă“, a spus Corina.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.