duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIFormaţia Shadowbox pregăteşte albumul „100 Hz under Heaven“

Formaţia Shadowbox pregăteşte albumul „100 Hz under Heaven“

După multe ore petrecute în studio, trupa Shadowbox anunță lansarea primului album, ”100 Hz under Heaven”, care va fi scos pe piaţă la sfârşitul lunii martie.

shadowbox album 100 hz under heaven

Noul material abordează un stil mai electronic decât precedentul EP, ”The Hidden Elements”, dar păstrează totodată căldura elementelor acustice. ”100 Hz under Heaven” are influențe din genuri muzicale precum dubstep, grime, industrial, dar și dub, toate acestea oferind albumului un sunet unic în peisajul muzical românesc.

Albumul ”100 Hz under Heaven” este alcătuit din 14 piese cu un ritm aparte, versuri bine alese și acorduri care te indeamnă să dai volumul la maxim. Acest album aduce cu sine maturizarea trupei și un nou stil pe o frecvență care îi reprezintă.

Shadowbox s-a format în anul 2012 când s-au întâlnit Rareș Bartoș (Kluster) – vocal, Mihai Biggie Iordache – bass, Răzvan Ristea – tobe și Codin Orășeanu (LowFreq) – clape și sintetizatoare.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.