What’s Up îşi doreşte un copil: „Eu m-am apucat cu nevastă-mea de acum“

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș l-au avut invitat în studioul Kiss FM pe What’s Up, pe care l-au luat la întrebări în direct în cadrul matinalului. Rapperul le-a dezvăluit fanilor că își dorește un copil și că, împreună cu soția, a mers deja la doctor pentru analize, apoi a cântat live două piese la Kiss FM.

What's Up

What’s Up le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că își dorește să devină tată: „Eu m-am apucat cu nevastă-mea de acum. Mergem la doctor, facem analize, bla, bla, bla… Până în vară, ne hotărâm să fie”.

Mihai Găinușă a fost cel care l-a întrebat pe invitat dacă s-a gândit la un nume pentru viitorul moștenitor. „Nu știu. Eu sunt What’s Up, nevastă-mea What’s Up-ica, deci What’s Up-elu’, ceva, nu știu. Mă gândesc să-mi schimb numele de familie, dar mi-e să nu mă bată tata”, a mai spus rapperul.

Realizatorii matinalului Kiss FM l-au întrebat pe invitat dacă l-ar interesa ca piesa „Taxi“ să devină imnul unei companii de taximetrie. „Eu abia aștept, pentru că știu că se va întâmpla asta”, a răspuns What’s Up, iar Mihai Găinușă i-a recomandat acestuia firma de taximetrie a lui Mihai Trăistariu.

„Tu n-ai mai cântat de mult dimineață, nu?” a întrebat Mihai Găinușă după ce What’s Up a cântat live în studioul Kiss FM și după ce invitatul și-a cerut scuze pentru cum a interpretat începutul piesei ‘Taxi’.

„Abia îmi băgam căștile în urechi, nu prea mi-am dat eu seama ce se întâmplă, dar e ok, pe final mi-am revenit, recunoaște”, a spus invitatul, primind de la Găinușă replica: „Nu ne poți obliga să recunoaștem chestia asta”. Înainte de a cânta, rapperul mărturisise, totuși, că a petrecut cu o seară înainte de ziua de naștere a Adei de la DeMoga și că s-a trezit mai greu de dimineață.

De altfel, Mihai Găinușă a glumit și pe seama piesei ‘La mulți ani‘, după ce What’s Up a povestit că a scris „vreo douăzeci de strofe”, din care a ales „cele mai pline și consistente versuri”. „Alea sunt consistente, frate! Aia cu ’un elefant se legăna’. ‘Melc, melc, codobelc n-ai încercat?’” l-a ironizat realizatorul Kiss FM.

„What’s Up, te așteptăm treaz data viitoare!” i-a urat la final Mihai Găinușă rapperului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here