Formația Watain va concerta pe 7 aprilie în Bucureşti

Trupa suedeză de black metal Watain va susţine un concert în Club Colectiv din Capitală, în data de 7 aprilie.

watain concert romania

Inclusă în prezent în elita scenei black metal, trupa suedeză Watain a căpătat rapid statutul de nume cult, iar în acest moment este una dintre puţinele formaţii ale căror muzică şi concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii de gen. Acest concept a propulsat numele Watain în prima ligă a trupelor extreme, iar, în 2013, Watain şi-a lansat un al patrulea album, intitulat “The Wild Hunt”, disponibil prin Century Media Records şi promovat printr-un turneu masiv internaţional, fiind şi cap de afiş la unele din cele mai mari festivaluri europene.

Concertul din Bucureşti va fi o reprezentare macabră a universului Watain. Spectacolul se va bucura de o producţie vizuală unică, grupul suedez va transforma scena din Colectiv într-un adevărat altar plin de elemente simbolice oculte, alături de efecte pirotehnice. Practic, va fi un show similar cu cel pus în scenă odată cu filmarea DVD-ului “Opus Diaboli”.

Invitaţi speciali la acest concert vor fi suedezii din trupa Degial, promotori ai curentului old school death metal, un supergrup în care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant şi Die Hard. Trupa îşi va promova cel mai nou album, intitulat “Death’s Striking Wings”, lansat în 2012.

Biletele pentru acest concert pot fi achiziţionate exclusiv de pe iabilet.ro şi metalhead.ro, la următoarele preţuri: 50 de lei până pe 1 martie, 60 lei până pe 7 aprilie şi 70 de lei la intrare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here