Foştii concurenţi „X Factor“ rup topurile muzicale

Un nou sezon, o nouă generaţie X Factor. Show-ul care a devenit un fenomen în întreaga lume revine în toamnă la Antena 1 cu un sezon nou nouţ, în care un alt concurent îşi va vedea visul împlinit şi îşi va începe propria carieră în industria muzicală.

Ioana Anuta si Uddi

Desigur, e un drum greu, presărat cu multe provocări, dar şi cu satisfacţii pe măsură. O spun chiar foştii concurenţi, nu neapărat câştigători ai show-ului, pentru care viaţa, după participarea la X Factor, s-a schimbat cu totul.

Dragoş Udilă – Uddi, a rupt topurile muzicale cu single-ul în colaborare cu jurata X Factor, Delia, „Ipotecat”, ajungând pe primele poziţii în playlist-ul radiourilor din întreaga ţară. Şi pentru băieţii din trupa Maxim, foşti concurenţi X Factor, anul 2014 a fost unul extraordinar, piesa lor, „Sărutări criminale” fiind unul dintre cele mai difuzate hit-uri ale momentului.

O altă promisiune făcută în cadrul primului sezon X Factor a fost respectată. Ligia Moldovan, concurentă în grupul X-Treme a promis că nu va renunţa la muzică şi a pornit singură la drum. Acum, alături de Charm, Ligia domină toate topurile cu piesa „30 de grade”, ce a ajuns la peste 4.7 milioane de vizualizări.

Chiar în aceste zile, Ioana Anuţa şi Dragoş Udilă pregătesc şi ei o surpriză muzicală şi le dau întâlnire românilor în cadrul caravanei X Factor, care îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului super star al României. Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase orase: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor, la Antena 1!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here