Formaţia Tiptil va lansa albumul „Colaj“ la Studio Hermes din Bucureşti

Formația TiPtiL lansează primul album, „Colaj”, printr-un concert care va avea loc în data de 22 mai 2014, ora 22:00, la Studio Hermes din București (Str. Șelari 16). Concertul va fi un exercițiu pentru simțuri, o reprezentație plină de ritm și culoare, așa cum stă bine unei trupe punk-jazz sau, cum se autointitulează, jazzaggaefunkdancefun.

Trupa Tiptil

Apariție unică în peisajul muzical românesc, TiPtiL își consolidează acum soundul fresh și prin acest material discografic care include toate single-urile formației lansate până în prezent. Albumul a fost înregistrat în studiourile IPT Recordings, SAE Bucharest și FAT Music, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica albumului „Colaj” este realizată de Alexe Popescu, iar fotografiile sunt semnate de Mihai Barbu.

„Colaj” are și un invitat special – BuFu (Cheia Soul) pentru piesele „Cu capul în nori” și „Express yourself”. Toate compozițiile incluse pe album poartă semnăturile membrilor trupei (actuali și mai vechi). Primul extras, „Imaginea ta”, va beneficia și de un videoclip semnat Tudor Olaru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here