Britney Spears, dată în judecată după ce i-a fracturat nasul unei dansatoare

Cântăreaţa Britney Spears a fost dată în judecată după ce i-a fracturat nasul unei dansatoare, din greşeală, în timpul unor repetiţii ce au avut loc în vara anului 2013.

Britney Spears

Incidentul a avut loc în timp ce artista în vârstă de 32 de ani filma videoclipul piesei sale „Work Bitch”, pe 19 august, în Woodland Hills, California, informează contactmusic.com. Dansatoarea Dawn Noel a depus o plângere în instanţă, în care afirmă că din cauza acelui accident a fost nevoită să se opereze, având fractură de piramidă nazală, şi că a trebuit să îşi plătească singură cheltuielile medicale, deşi managerii cântăreţei Britney Spears i-au promis că artista îi va achita toate facturile, relatează Mediafax.

Dawn Noel spune că învăţase deja coregrafia alături de ceilalţi dansatori cu câteva ore înainte ca Britney Spears să sosească pe platoul de filmare, dar, atunci când artista s-a prezentat pe platou, era „răvăşită şi într-o stare de confuzie”. Britney a întâmpinat mari dificultăţi în executarea mişcărilor de dans şi, atunci când a făcut o piruetă, s-a dezechilibrat şi a lovit-o foarte tare pe Dawn peste faţă cu unul dintre braţe.

Potrivit dansatoarei, forţa impactului a fost atât de mare, încât toată lumea din platou a auzit sunetul produs de o fractură osoasă. Ea mai spune că vedeta americană şi-a cerut scuze, formal, după care a continuat repetiţia. Dawn a suportat durerea doar 30 de minute, iar apoi s-a prezentat la medic. Ea a fost diagnosticată cu fractură de piramidă nazală şi a avut nevoie de o operaţie.

Managerul artistei şi directorii de la Reign Deer Entertainment Company i-au promis lui Dawn că îi vor achita facturile medicale. Însă, după ce medicii au anunţat-o că factura nu a fost achitată, Dawn a decis să o dea în judecată pe Britney Spears. Avocatul dansatoarei susţine că aceasta a suferit un stres fizic şi emoţional în urma acelui incident şi cere ca vedeta americană să fie judecată într-un proces cu juraţi.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here