EXCLUSIV Anya: „E imposibil să nu te înțelegi cu Cornel Ilie“

Anya, o artistă foarte talentată din echipa celor de la Media Pro Music, este vocea feminină de pe cea mai nouă melodie a lui Valentin Dinu, „Într-o zi“.

anya interviu exclusiv despre cornel ilie

După ce Valentin Dinu și Anya au prezentat publicului larg noua piesă, tânăra artistă a accepat să ne acorde un scurt interviu, în cadrul căruia a vorbit despre melodia „Într-o zi“.

traiestemuzica.ro: Ești vocea feminină de pe cea mai recentă piesă lansată de Valentin Dinu, „Într-o zi“. Cum ați ajuns să colaborați?

Anya: Așa este, sunt vocea feminină a melodiei “Într-o zi”, compusă de Cornel Ilie. Colaboarea noastră a venit o dată cu primii fiori ai primăverii și totodată cu o decizie luată împreună cu Media Pro Music, casa noastră de discuri.

Versurile piesei au fost scrise de Cornel Ilie. Cum te înțelegi cu acesta?

Cornel Ilie este un om foarte talentat și mă bucur de colaborarea pentru această minunată creație, “Într-o zi”. Cornel are o viziune artistică a vieții, pe care o transpune delicat în muzica pe care o face, e imposibil să nu te înțelegi cu el.

Te regăsești în versurile melodiei „Într-o zi“?

Da, și cred că toți cei care ascultă versurile realizează că, mai devreme sau mai târziu, sunt niște adevăruri în viețile lor.

Pregătiți și un videoclip pentru această piesă?

Pregătim și un videoclip al piesei, în curând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here