FOTO Băieţii de la Maxim au filmat videoclipul piesei „Vreau să te…“

Filmările pentru videoclipul celui mai nou single Maxim, “Vreau să te…”, s-au încheiat cu succes. Povestea este una plină de aventură, în care toată lumea s-a simțit extrem de bine, cu toții fiind gata oricând să repete experiența.

maxim vreau sa te news-picture (1)

“Am filmat cel mai maxim clip la cea mai maximă piesă, care se numește «Vreau să te…». Fetele au fost superbe, iar atmosfera a fost la propriu incendiară, filmarea încheindu-se cu un foc de tabără pe malul mării. Ne-am simțit și ca niște spartani, doar că noi nu ne-am luptat cu o armată de oameni, ci cu o armată de țânțari, iar la final am ieșit învingători”, au spus entuziasmați artiștii din formația Maxim.

În regia lui Iulian Moga, atmosfera din clip este tensionată la început, când unul dintre membrii trupei este certat de tatăl său, prilej perfect pentru a fugi de acasă. Ceilalți trei băieți din formație îl așteaptă cu o dubiță în fața casei și pornesc la drum; întâmplarea face ca cei patru să se întâlnească cu un grup de fete foarte frumoase și se îndreaptă cu toții către mare, unde cântă, se distrează și spun povești până la asfințit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here