Kylie Minogue va apărea într-un episod aniversar al serialului „Neighbours“

Kylie Minogue va juca din nou în serialul australian “Neighbours”, care i-a lansat cariera la sfârşitul anilor 1980, într-un episod ce marchează 30 de ani de la lansarea producţiei de televiziune, urmând ca acesta să fie difuzat în martie 2015.

Kylie Minogue

Kylie Minogue va apărea, după 25 de ani, într-un episod aniversar al serialului TV australian “Neighbours”, interpretând rolul Charlene Robinson. Cântăreaţa a jucat în acest serial între 1986 şi 1989, înainte de a renunţa la actorie pentru o carieră în muzică, potrivit dailymail.co.uk.

Informaţia privind revenirea cântăreţei Kylie Minogue în distribuţia serialului a fost confirmată, într-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mirror, de actriţa Anne Charleston . “Se împlinesc curând 30 de ani de la lansarea ‘Neighbours’. Probabil voi fi implicată (în acest proiect, n.r.), iar episodul va fi difuzat în martie. Cred că şi Kylie e de acord să participe şi cred că toată lumea va fi de acord, fiindcă este o ocazie importantă”, a spus Charleston, care o interpretează pe Madge Bishop, mama din serial a personajului jucat de celebra vedetă pop.

Personajele jucate de Kylie Minogue şi cântăreţul Jason Donovan, o altă vedetă lansată de acelaşi serial, s-au căsătorit într-unul dintre episoadele difuzate în 1987, care a înregistrat o audienţă record. Kylie Minogue şi Jason Donovan au adoptat o carieră muzicală după apariţia în “Neighbours”.

Primul episod din serialul “Neighbours” (“Vecini”) a fost difuzat în Australia pe 18 martie 1985, producţia TV ajungând în 2014 la al 30-lea sezon (peste 6.900 de episoade). Acţiunea se concentrează în jurul vieţii de familie şi profesionale a locuitorilor dintr-un cartier imaginar din Melbourne, Australia.

Cântăreaţa Kylie Minogue mai are la activ câteva incursiuni reuşite în domeniul actoriei, printre rolurile sale din ultimii ani numărându-se cele din filmele “Moulin Rouge”, “Holy Motors” şi “Jack and Diane”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here