FOTO Corina Bud s-a apucat de ore intensive de yoga

Corina Bud s-a apucat de yoga. După ce a încercat de-a lungul timpului programe de pilates, kickbox, tabata abs şi tripozitional, Corina a început un antrenament intensiv de yoga pentru a se pregăti de filmările unui nou şi atipic videoclip din cariera ei.

Corina Bud - Yoga

„Am descoperit în yoga un tip complex de mişcare care îmi dă o stare de linişte. Simt că îmi cunosc mai bine trupul, că reuşesc să coordonez starea mea interioară cu mişcările pe care le fac. Este atât de frumoasă împletirea între minte şi trup la orele de yoga, încât simt o linişte aparte în urma acestor şedinţe”, a mărturisit artista.

Corina se pregăteşte de câteva luni de zile pentru filmările clipului ei şi merge de 5 ori pe săptămână la sala de sport pentru a face yoga. „Yoga m-a învăţat că dacă ai un corp echilibrat, ai şi o minte echilibrată. Mă simt bine când fac yoga, mă solicită, dar îmi dă şi o stare de linişte acest tip de mişcare”, spune Corina.

Mai multe imagini din unul dintre antrenamentele de yoga ale Corinei vor putea fi văzute în numărul de noiembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here