Delia: „Nu cânt niciodată în baie, pentru că acustica nu este bună“

Ca de fiecare dată, artista a fost o apariţie incendiară, astfel că a primit numai aprecieri din partea gazdelor. „Îmi place de mor pălăria”, a spus Marina când a văzut-o pe cântăreaţă, iar Codruţ a fost curios să afle câte pălării are.

Delia Cusurgii

Mişu a făcut şi el o remarcă cu privire la vestimentaţia artistei: „Ai nişte ciorapi foarte interesanţi!”, a spus Cusurgiul.

După ce a intrat în atmosfera de la matinal şi le-a amintit ascultătorilor numărul de telefon la care pot suna pentru a intra în legătură directă sau pot participa la concursuri, artista a vorbit despre cea mai nouă piesa a ei, „Pe aripi de vânt”, pe care a şi cântat-o live, împreună cu trupa sa de instrumentişti. Şi pentru că i-a plăcut cum a cântat, „compozitorul şi textierul” Codruţ Kegheş i-a spus Deliei că s-a gândit la o colaborare şi ar vrea să-i propună cateva piese.

Marina, în schimb, i-a propus să joace „Adevăr sau provocare” şi să extragă câteva bileţele cu întrebări dintr-un bol. Întrebată cu cine şi-ar schimba viaţa, Delia a spus că i-ar fi teamă să facă acest schimb cu cineva. De asemenea, ea a mărturisit că nu cântă niciodată în baie, pentru că acustica nu este bună.

Înainte de a-şi lua la revedere de la Cusurgii şi ascultători, artista a mai cântat o piesă. Pentru că îi place foarte mult de cântăreaţa Sia, Delia a ales să interpreteze melodia „Chandelier”, o premieră atât pentru ea, cât şi pentru băieţii din trupa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here