Les Elephants Bizarres își prezintă oficial noua componență a trupei la Cluj

Les Elephants Bizarres își prezintă oficial noua componență în cadrul recitalului pe care îl vor da în deschiderea concertului pe care James Blunt îl susține la Cluj, pe 31 octombrie, în seara de Halloween. Trupa revine astfel la formula de cinci membri, care a consacrat-o.

LESEB_2

Les Elephants Bizarres vor concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în următoarea componență: Ştefan Matei – voce, Mihai Marin – bass şi Claudiu Știrbei – tobe, acompaniați de noii veniți Enver Mamut – chitară și Tudor Amarandei – clape. Trupa va continua să abordeze același stil muzical cu care a cucerit zeci de mii de fani din întreaga țară.

„Pe Tudor îl cunoaștem de vreo 2 ani și chiar am colaborat la unele concerte acustice. A fost chimie de la bun început și a fost o alegere firească, după plecarea lui Nae. Pe Enver l-am selecționat în urma unor audiții pentru chitariști. Ne-au plăcut talentul, charisma și energia lui”, a spus Ştefan Matei.

Formația a testat deja noua formulă în cadrul altor concerte (inclusiv la ”Zilele Bucureștiului”) însă a ales să facă anunțul oficial la Cluj, orașul în care au susținut primul lor concert, în urmă cu 8 ani, la ”Global Battle of the Bands”.

Les Elephants Bizarres revin la Cluj pentru a patra oară în 2014, unde au mai cântat în deschiderea concertului susținut de Billy Idol, la festivalurile ”Jazz In The Park” și ”Grolsch-Change The City”.

Concertul din 31 octombrie marchează şi deschiderea oficială a Sălii Polivalente din Cluj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here