FOTO Criss şi Vlad, transformaţi în Crăiasa Zăpezii şi Prinţul de Gheaţă

“Transformare radicală” pentru Criss şi Vlad, membrii trupei One! Sub atingerea plină de inspiraţie a hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi a make-up artistului Cristina Bârsan, membrii trupei One au devenit Crăiasa Zăpezii şi Prinţul de Gheaţă.

Criss Vlad

“Prin această transformare am vrut să aducem zăpada mai repede, pentru că sărbătorile de iarnă parcă nu au farmec fără nămeţii de afară. Conceptul l-am ales împreună cu Adi, pe care îl cunosc de la 12 ani şi care a fost primul şi singurul om pe care l-am lăsat să-mi tundă părul. Am încredere în el şi îi mulţumesc pentru că şi de data asta a făcut ceva frumos! Cristinei îi mulţumesc pentru că mi-a pus aşa frumos ochii în evidenţă şi pentru că a avut răbdare să picteze acea diademă superbă! îi mulţumim şi lui Eniko Szanto, cea care a avut grijă să fim costumaţi ca nişte prinţi şi pe care o cunosc încă de când am participat la Dansez pentru tine. Eu şi Vlad ne bucurăm că această transformare a ieşit aşa de frumos!”, spune Criss.

Personajele care au prins viaţă sub mâinile lui Adrian Perjovschi şi ale Cristinei Bârsan par desprinse din cărţile cu poveşti: “Adi a fost ca de obicei implicat cu sufletul şi cu mâinile lui magice transformându-ne părul din trei mişcări. Pe Adi îl ştiu de la filmările pentru Pariu cu Viaţa, iar de atunci am rămas prieteni. Cristina, make-up artistul ne-a făcut să arătăm îngheţaţi. Dar să ştiţi că, deşi look-ul nostru respectă tema arătând reci ca gheaţa, în suflet, iubirea noastră era să ne topească!”, adaugă Vlad.

Spectaculoasa transformare a celor doi artişti i-a fost inspirată lui Adrian Perjovschi de ochii Cristinei: “Ne-am inspirat de la ochii superbi ai Cristinei, am încercat să facem un tablou de iarnă, dar credem că a ieşit şi o poveste caldă de iubire, autentică, plină de bucurie şi fericire, aşa cum sunt ei. Am folosit la amândoi meşe de culoare deschisă cu reflexe argintii pentru a reprezenta efectele zăpezii, care s-au potrivit foarte bine cu părul lor “, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

“Am realizat un machiaj intens pentru a-i pune ochii în evidenţa. Am ales un albastru cobalt şi i-am desenat o tiară, ambele potrivite pentru o crăiasă a zăpezii”, spune make-up artistul Cristina Bârsan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here