FOTO „Dansează printre stele“: Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, cel mai bun dans

Strălucire, pasiune, momente de dans excepționale și foarte multe emoții! Toate acestea s-au regăsit duminică seară în ringul de la „Dansează printre stele”, un show cum nu s-a mai dansat vreodată.

danseaza printre stele perechi prima editie (5)

Cele 12 echipe intrate în lupta pentru 50.000 de euro au primit deopotrivă laude și atenționări din partea membrilor juriului, Igor Munteanu, Jojo și Mihai Petre, dar Alina Pușcaș și Bogdan Boantă s-au evidențiat cu tangoul dansat cu o dăruire ce a trecut bariera ecranului.

Sfârșită de emoții, dar și de toată concentrarea depusă pe tot parcursul momentului artistic, Alina Pușcaș a îngenuncheat la finalul coregrafiei.

„Bogdan, al doilea nume al tău e dans”, i-a transmis Jojo coregrafului. „A fost emoție pură, pasiune, ați transmis iubirea sub toate aspectele ei”, a continuat Jojo. Mihai Petre a dat un verdict dorit de toate echipele: „A fost cel mai bun dans pe care l-am văzut în seara asta. A fost un dans mai exact decât m-aș fi așteptat să fie. Apreciez asta, bravo vouă! A fost și un dans periculos, v-ați aruncat puternic la final și v-a și ieșit”, a recunoscut Mihai Petre. „Mi-a plăcut enorm”, a mărturisit Igor Munteanu. „Alina, aș vrea să fii atentă la spate și să fii mai liberă. Ai un partener foarte bun și dansați foarte bine, bravo”, le-a spus Igor.

danseaza printre stele perechi prima editie (10)

Notele juriului au plasat aseară echipele în următoare ordine: Alina Pușcaș și Bogdan Boantă (25 de puncte), Diana Munteanu Niculescu și Ștefan (23 de puncte), Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic (22 de puncte), Raluka și Lilian Cărăuș (21 de puncte), Mihai Ristea și Luiza Comșa (21 de puncte), Speak și Cocuța (20 de puncte), Alina Eremia și Iuri Ribac (20 de puncte), Muneer și Stela Domnițanu (19 puncte), Nicolai Tand și Lena (19 puncte), Cosmin Seleși și Maria Popescu (19 puncte), Sandra Izbașa și Petrisor Ruge (16 puncte) și Cosmina Păsărin și Bruce (15 puncte).

Clasamentul este însă cel parțial, pentru că voturile telespectatorilor au pondere la fel de mare ca notele oferite de juriu. Ediția următoare a emisiunii, difuzată de Antena 1 duminică, 12 octombrie, de la 20:30, va dezvălui clasamentul final și echipele care riscă să părăsească acerba competiție de dans.

Gheața a fost spartă de Cosmin Seleși și Maria Popescu, care au dansat cha cha. Igor l-a atenționat pe Cosmin și i-a spus că trebuie să aibă grijă la poziția brațelor, în timp ce Jojo a apreciat tot ceea ce au făcut. „Cosmin, ai fost atât de sexy în seara asta! Ți-a împrumutat Maria ceva din strălucirea ei. Maria, tu ai reușit să îl pui în valoare pe Cosmin și l-am simțit în seara asta foarte macho”, a continuat frumoasa Jojo.

danseaza printre stele perechi prima editie (11)

„Ați strălucit, Alina, tu ai o atitudine de divă”, a mărturisit Jojo la finalul tangoului dansat de Alina Eremia și Iuri Ribac. Igor Munteanu a rămas uimit de faptul că cei doi au făcut o priză foarte grea cu atât de multă ușurință, dar le-a explicat că poziția picioarelor trebuie să fie mai accentuată în timpul dansului.

Sensibilitatea a plutit în scenă pe valsul lui Vladimir Drăghia și-al Elenei Voscoboinic. „Mi-a plăcut calmul lui Vladimir. Un dansator bun e cel care reușește să își pună în valoare partenera”, a apreciat Mihai Petre. Temutul jurat nu s-a oprit însă aici: „trebuie să închideți însă frumos picioarele, altfel arată ca și cum ați călări niște ponei. Sunteți foarte drăguți, dar nu e de ajuns”, a precizat Mihai.

Tot Mihai Petre a fost foarte dur la adresa echipei formate din Sandra Izbașa si Petrisor Ruge: „Nu a fost deloc un dans bun pentru că nu a fost în caracter. A fost mai mult un hip hop cha cha. Din păcate, pe alocuri ați pierdut ritmul”. Igor Munteanu i-a transmis Sandrei toată aprecierea lui pentru cariera de sportivă excepțională: „Sandra, tu ești o comoară pentru o țară întreagă. Aș vrea să fii atentă la piruete când le faci și aș vrea să fii un pic mai liberă”, a transmis membrul juriului. Jojo a mărturisit că momentul lor i-a creat o stare incredibilă. „Mi-ați dat chef de dans, Sandra este o parteneră pe cinste, iar voi vă potriviți foarte bine”, a spus jurata.

danseaza printre stele perechi prima editie (2)

Mihai Ristea și Luiza Comșa au avut emoții mari în momentul jurizării pentru că Mihai a alunecat în timpul valsului. Mihai Petre le-a precizat însă că dansul nu e gimnastică și nu va depuncta această greșeală. Igor Munteanu a sesizat că echipa lor nu este foarte bine sudată, dar Jojo a fost de părere că se potrivesc foarte bine și le-a mulțumit pentru toată emoția pe care au transmis-o. „Sunteți superbi, Luiza, tu ești un vis”, le-a mărturisit frumoasa jurată.

Nicolai Tand și Lena au arătat cât de grațios poate fi un bucătar. Dacă Jojo și Igor au fost impresionați de emoția și bucuria cu care cei doi au umplut platoul, Mihai Petre a recunoscut dificila misiune pe care a avut-o coregrafa. „Pe mine m-a emoționat Lena că a reușit să îl stăpânească pe Nicolai care a dansat cu atâta bucurie că o lua înainte. Și sărăca îi punea frână. Trebuie să ai grijă, Nicolai, dansul e mișcare în ritmul muzicii”, i-a amintit Mihai.

Ritmul emisiunii s-a accentuat vizibil odată cu intrarea în scenă a exoticilor Muneer și Stela Domnițanu. „Sexy, foarte sexy Stela, foarte sexy Muneer. Stela, ești o apariție excepțională, mi-a plăcut foarte mult dansul vostru!”, a spus uluită Jojo. Mihai i-a spus lui Muneer că este de nestăpânit, iar Igor a întărit faptul că el trebuie să asculte și mai mult de tot ceea ce îi spune partenera lui de dans.

danseaza printre stele perechi prima editie (6)

Raluka și Lilian Cărăuș au dansat, în opinia juratei Jojo, „un altfel de vals. Lilian este un creator incredibil și îmi place foarte mult”. „Dansul vostru a fost mai mult dans contemporan decât vienez”, i-a atenționat Mihai Petre. „Ați dansat mai mult separat și, din punctul meu de vedere, nu e bine. Ați ales calea mai scurtă spre succes”, a observat Mihai. „A fost o coregrafie cu mult suflet. Ați avut un început foarte interesant, iar eu aș vrea să spun că a fost vals în caracter”, a ținut să precizeze cel de-al treilea membru al juriului, Igor Munteanu.

Cosmina Păsărin și Bruce au fost lăudați, dar notele primite au reflectat faptul că membrii juriului nu au fost pe deplin mulțumiți de prestația lor de pe ringul de dans. „Cosmina, ce-mi place la tine e că ești foarte expresivă. Ai foarte multă energie, ești rock”, i-a mărturisit Jojo. Mihai Petre însă a înclinat puternic balanța: „Cosmina, eu nu am atât de multe cuvinte de laudă pentru dansul tău pentru că nu ai grijă de picioarele tale. Echipa voastră nu e deloc omogenă”, a spus Mihai.

danseaza printre stele perechi prima editie (8)

Senzualul tango adus în fața telespectatorilor de Speak și Cocuța a stârnit emoția juratei Jojo, care a recunoscut că a simțit amprenta coregrafei. Cuvintele lui Mihai au fost însă foarte ferme: „Data viitoare trebuie să aveți grijă cât efort depuneți, că nimeni nu vrea să vadă asta. Trebuie să pară că totul e ușor și asta face un bun dansator”, a afirmat juratul, care l-a sfătuit pe Speak să fie mai atent cu partenera lui. „Trebuie să fii mai gentleman cu ea, altfel îti putem da un calorifer să cari. A fost o pasiune necontrolată”, a continuat Mihai.

Diana Munteanu Niculescu și Stefan Ciubotaru au arătat ce înseamnă să fii învingător chiar și atunci când ești grav accidentat. Diana și-a fracturat o coastă la repetiții, iar asta a atras după sine o serie de schimbări drastice: Ștefan a fost nevoit să conceapă altă coregrafie cu doar câteva zile înainte de prima ediție, iar Diana să o învețe și să o execute cât mai frumos. Valsul lor a încheiat prima seară de dans, iar laudele au curs: „Trebuie să o lăudăm pe Diana și o laud pentru că a dansat bine. Acest dans a fost în caracter”, a precizat Mihai. „Mă bucur că încheiem seara asta într-o stare de vis. Diana, știu ce înseamnă o astfel de accidentare. Am toată admirația pentru tine, îți spun din toată inima”, i-a mărturisit și Jojo sincer.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here