Rolla Sparks şi Oana Radu au lansat videoclipul melodiei „Fără glas“

Rolla Sparks a realizat un featuring cu Oana Radu, “Fără glas”, o piesă de dragoste cu care speră să îi cucerească pe fani. Melodia evidențiază o poveste plină de amintiri tulburătoare.

rolla sparks oana radu videoclip fara glas

“€œ«Fără glas» reprezintă o altă etapă din cariera mea muzicală, o etapă de maturizare. Este o piesă făcută din dragoste și întruchipează atât momentele de fericire absolută ale unei relații, cât și suferința și chinul de mai apoi. Este o piesă compusă de către echipa Lanoy Production. M-am regăsit în totalitate în această poveste, iar colaborarea cu Oana Radu a fost cireașa de pe tort, așadar nu-mi puteam dori nimic mai mult”, a spus Rolla Sparks.

“Există momente în viață când simți că se rupe o parte din tine, lumea ta se prăbușește… nici nu știi sigur dacă mai poți să faci un pas și nu poți să îți imaginezi viața fără persoana iubită. Chiar dacă se spune că dragostea este cea care învinge orice și până la urmă așa ar trebui să fie, acest proces de acceptare și de a trece peste durerea cauzată, ia timp”, a afirmat şi Oana Radu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here