FOTO Dorian Popa a filmat videoclipul melodiei „Pe placul tău“

Dorian Popa, cel mai sexy cântăreţ din România, a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa „Pe placul tău”, compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo) şi Claudiu Polk (Doddy).

Dorian Popa

Filmările, în regia lui Richard şi Claudiu Stan, au durat peste 12 ore şi au avut loc la Curtea Domnească, un ansamblu residential din Domneşti, judeţul Ilfov şi la Branesti, Vadul Anei, pe o şosea închisă. „Am filmat nişte cadre foarte frumoase, cei doi regizori sunt extrem de talentaţi, am lucrat excelent împreună”, a spus Dorian.

Ţinutele artistului au fost asigurate de Dress Box by Dorian Popa, iar machiajul şi coafurile, de Beauty Box by Dorian Popa. Clipul spune o poveste de dragoste antrenantă şi inedită: personajul masculin (Dorian Popa) se îndrăgosteşte de o tânără atrăgătoare (Livia Baron), iar aceasta îl provoacă la o cursă de maşini.

„Sper ca noul meu videoclip să fie pe placul tuturor şi îmi doresc ca fanii mei să îl asocieze cu piesa”, a mărturisit Dorian.

„Pe placul tău” este produsă în studiourile Scandalos Music/Musicexpert Company pentru MediaPro Music. Dacă în piesa sa de debut, „Cât trei”, Dorian îşi sfătuia fanii să trăiască viaţa la maximum, artistul are acum un nou îndemn, destinat în principal bărbaţilor: „Mesajul piesei este să faci pe plac femeii de lângă tine, dar să rămâi bărbat! Pe scurt, să ai grijă să o faci fericită, dar să nu uiţi de lucrurile care te fac pe tine fericit”, a spus tânărul cântăreţ.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here