Giulia Nahmany a lansat „Girl to change the world“, piesă ce reprezintă coloana sonoră a filmului „Love by design“

“Love by design” este cu siguranţă cel mai abitios şi cel mai complex proiect al Giuliei Nahmany de până acum. Coproducţia româno-americană, ce urmează să aibă premiera pe marile ecrane în data de 31 octombrie promovează România în întreaga lume.

Giulia Nahmany

Coloana oficială a filmului, interpretată de Giulia Nahmany, a fost lansată săptămâna trecută, iar piesa aleasă se numeşte sugestiv “Girl to change the world”. Videoclipul ne dezvăluie câteva cadre din viitorul film ce se anunţă a fi un succes pentru industria cinematografică romanescă pe plan internaţional. Piesa înregistrată într-un studio consacrat din Los Angeles, Studio City Sound, a fost realizată de Tom Weir, câştigător al unui premiu Grammy.

Extrem de încrezătoare în noul proiect Giulia Nahmany mărturiseşte: “Pe coloana sonoră a fimului Love by Design aveam nevoie de o piesă care să ilustreze foarte bine povestea personajului meu, Danielle Luca, o tânără ambitoasa care luptă să se împlinească profesional! Conceptul piesei a fost construit în jurul filmului, de la titlu “Girl to change the world”, până la mesaj şi instrumental!”

Piesa a fost aleasă împreună cu producătorul Tom Weir şi a fost înregistrată în studioul său din Los Angeles în luna februarie a acestui an. Mesajul extrem de pozitiv al piesei ne introduce în tema filmului, o comedie-romantică, extrem de savuroasă. Considerat unul dintre cei mai buni producători din lume, Weir a lucrat în studioul său cu nume sonore din industria muzicală internaţională: Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here