FOTO Ian Anderson locuieşte într-o casă din secolul al XVI-lea, cu 11 dormitoare şi 15 băi

Celebrul Ian Anderson, ce va concerta pe 20 iunie la Sala Palatului din Bucureşti este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formaţiei şi în acelaşi timp un flautist de excepţie şi un chitarist extrem de talentat.

Ian AndersonPuţină lume ştie că acesta deţine o casă imensă, pe care multe dintre starurile ce au apărut la MTV Cribs ar fi invidioase! 11 dormitoare, 15 băi, piscină, jacuzzi, saună, solar, sală de fitness – toate întinse pe un teren de aproape 2 kilometri pătraţi!

Despre muzica sa se ştiu multe însă despre viaţa personală puţine amănunte sunt cunoscute. Ian Anderson locuieşte la o fermă din sud-vestul Angliei, unde are un studio de înregistrări şi propriul birou. Locuieşte împreună cu soţia sa Shona într-o casă ce a fost construită în secolul XVI, al cărei teren măsoară nu mai puţin de 500 de acri, ceea ce înseamnă aproximativ 2 kilometri pătraţi!

De-a lungul timpului casa lui Anderson a suferit multe schimbări, în prezent având 11 dormitoare, 15 băi şi multe birouri! Foştii proprietari au construit o extensie ce conţine o piscină acoperită, jacuzzi, saună, solar şi sală de fitness! Artistului nu-i place să înoate în piscină însă foloseşte acesta zonă pentru a exersa la flaut, datorită atmosferei şi ecoului. “Este o atmosferă caldă şi umedă acolo. Dacă aş exersa în altă parte, soţia şi câinii ar părăsi încăperea. Doar pisicile deschid un ochi, se uită şi apoi se culcă la loc – ceea ce mă face să cred că mai degrabă le place” spune amuzat artistul.

Despre bucătărie Ian Anderson spune că este una dintre încăperile în care se simte cel mai confortabil. “Bucătăria este inimă casei şi o folosim nu numai pentru a sta şi a discuta, dar şi pentru a lua majoritatea meselor – în ciuda faptului că avem un dining room.” Are o sobă de fontă în care focul arde continuu. “Pentru că soba este foarte mare, în casă este mereu cald. Câinii şi pisicile noastre vin mereu să stea în bucătărie iar dacă am lăsa uşile deschise, şi celelalte animale din gospodărie ar veni într-o clipită!” explică artistul râzând.

O altă încăpere care este foarte specială pentru Ian este dormitorul. “Chiar dacă este o cameră mare, are un grad ridicat de confort şi de căldură. Din pat poţi vedea răsăritul soarelui. Te trezeşti dimineaţa şi vezi doar verdeaţă, copaci şi soare!”

Cel mai mult lui Anderson îi place că reşedinţa sa este la o oră distanţă de aeroportul Heathrow. Când se întoarce din concerte, lui Anderson îi place să ajungă acasă repede. Chiar dacă este îndrăgostit de proprietatea sa, Anderson recunoaşte: “Este o casă prietenoasă dar mult prea mare pentru noi doi.”

Biletele pentru show-ul “Jethro Tull’s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL” din 20 iunie 2014 au preţuri cuprinse între 50 de lei şi 250 de lei şi se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sală Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here