Proconsul şi JerryCo anunță o serie de concerte caritabile

Proconsul și rapperul JerryCo au interpretat, la Europa FM, noua lor piesă „Așa trec anii”. Ei au cântat, live, în emisiunea Deșteptarea, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Proconsul si JeryCO

JerryCo a povestit cum a luat naștere această colaborare dintre el și trupa Proconsul: „M-am trezit, într-o zi, cu trupa Proconsul la mine în studio și le-am pus niște piese, printre care și Așa trec anii, produsă de Gabi Huiban și la final le-am zis că aș avea nevoie de o voce pop-rock. Și atunci a venit propunerea lor. Piesa conține și 4 versuri din poezia Glossa de Mihai Eminescu. Sunt foarte mândru de această piesă și de colaborarea cu Proconsul”, a spus JerryCo.

„Piesa asta ne aduce aminte de anii în care făceam numai prostii”, a spus solistul trupei Proconsul, râzând.
Bodo a dezvăluit și care sunt planurile trupei pentru perioada următoare: „După lansarea acestei piese speciale, pentru noi urmează niște concerte cu tematică. O să facem niște concerte cu titlu gratuit în următoarea perioadă, în care ne dorim să strângem cărți. Vrem să implicăm media să ne ajute să strângem aceste cărți pentru copiii provenind din familii defavorizate”, a explicat solistul trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here