FOTO Kamelia, vacanță de vis în Portugalia

Frumoasa cântăreață Kamelia a petrecut două săptămâni de vis în Portugalia, alături de iubitul ei. Primele opt zile a stat la un resort din Santa Eulalia, la 30 de kilometri de Faro, unde s-a bucurat de plajele superbe, de apa cristalină a Oceanului Atlantic și de preparatele tradiționale servite la cele mai renumite restaurante din zonă.

kamelia portugalia 4

Artista a fost și într-o croazieră în întreaga regiune Algarve, coasta sudica a Portugaliei, zonă renumită pentru deosebitele plaje și peșteri, precum peștera Benagil.

Dacă în prima parte a vacanței artista s-a odihnit, a citit și a făcut plajă, în ultimele zile Kamelia a fost extrem de activă. Ea s-a plimbat zilnic zeci de kilometri pe străduțele pline de istorie ale Lisabonei: “Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Lisabona și nu puteam să ratez această ocazie”.

Kamelia a reușit în câteva zile să simtă cu adevărat cultura portugheză, bucurându-se de localurile tradiționale, de mâncarea gustoasă, de muzica fado, de vinul de Porto și de celebrul desert “pasteis de nata”. “Am fost la Sintra, o localitate turistică din apropierea Lisabonei, care face parte din patrimoniul UNESCO, dar am vizitat și celebrul Castel National Pena și Castelul Maurilor”, a spus artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here