marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPack The Arcade şi Akcent au lansat videoclipul melodiei „Cool Guy“

Pack The Arcade şi Akcent au lansat videoclipul melodiei „Cool Guy“

Gerarld Belvin Mitchell, cunoscut ca Pack The Arcade, este un artist, compositor şi producător din Colorado. În 2013, acesta s-a mutat în Los Angeles pentru a-şi continua pasiunea pentru muzică, unde a format trupa de indie-soul Pack The Arcade. Începând cu show-uri în săli de jocuri, trupa a atras atenţia datorită sound-ului retro şi a pasiunii din voce.

Pack The Arcade feat Akcent

Talentele sale de compozitor l-au adus în atenţia mai multor artişti internaţional, lansând până acum colaborări cu Drei Ros, Costi, Akcent, fiind totodată implicat în proiecte alături de Warner Chapel şi Paramount Records.

„Cool Guy” a fost o nouă provocare pentru mine ca şi artist. E deja a doua colaborare cu Pack The Arcade şi e clar că avem o chimie care lucrează în favoarea noastră, iar imaginile din clip completează perfect sound-ul/starea piesei” au spus cei de la trupa Akcent.

Pack The Arcade şi Akcent au început să colaboreze pentru „Cool Guy” la sfârşitul anului 2016. Piese reprezintă a doua oară când aceştia lucrează împreună, Pack The Arcade fiind prezent şi pe cel mai recent single Akcent – Headshot – alături de Kief Brown şi Mr Vik. Urmând aceeaşi reţetă folosită la „Headshot”, videoclipul piesei suprinde exotismul şi culorile oraşului Miami.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.