vineri, iulie 12, 2024
AcasăTIMP LIBER„Annabelle 2“ vrea să se joace din nou cu mintea spectatorilor

„Annabelle 2“ vrea să se joace din nou cu mintea spectatorilor

După succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta va prezenta publicului chiar începutul poveştii diabolicei păpuși, de la prima ei casă din camera unei fetițe, la prima sa posedare, numai în filmul care a avut premiera în toate cinematografele din România pe 18 august.

annabelle 2 cinema romania august 2017

La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează. Curând însă fetele devin ţinta infamei păpuşi posedate, Annabelle şi teroarea se dezlănţuie.

Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, care a scris și ,,Annabelle”. În film joacă și Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia și Miranda Otto.

Producătorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2″ au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre și designerul de costume Leah Butler.

New Line Cinema prezintă, o producție Atomic Monster/Safran Company, ,,Annabelle 2″. Filmul va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, aparținând de Warner Bros. Entertainment Company.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.