FOTO Ludacris s-a logodit de Crăciun

Rapperul american Ludacris a anunţat că s-a logodit cu iubita sa, Eudoxie Mbouguiengue, pe care a cerut-o în căsătorie, vineri, în timpul unei călătorii cu avionul, după vacanţa de Crăciun.

LudacrisMuzicianul, în vârstă de 37 de ani, a publicat vineri pe contul său de Instagram un mesaj în care şi-a anunţat logodna cu iubita sa, cu care are o relaţie din 2009. Cei doi se aflau în acel moment la bordul unui avion privat, cu care reveneau la Los Angeles după vacanţa de Crăciun, informează contactmusic.com.

Ludacris a publicat şi câteva fotografii pe Instagram, care o prezintă pe iubita sa, surprinsă şi bucuroasă, în momentul în care a fost cerută în căsătorie, ca şi mesajul folosit de rapper cu această ocazie – “Euxodie, vrei să te căsătoreşti cu mine?” – scris pe o plăcuţă de marmură.

Fotografiile sunt însoţite de un alt mesaj, în care Ludacris a dezvăluit răspunsul logodnicei sale: “Nu a spus: ‘Da!’. A spus: ‘La dracu’, da!'”.

Ludacris

Rapperul Ludacris, al cărui nume real este Christopher Brian Bridges, are două fiice – Karma, în vârstă de 13 ani, şi Cai Bella, în vârstă de un an – din două relaţii anterioare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here