Gwyneth Paltrow şi Chris Martin plănuiesc o „detoxifiere spirituală şi fizică“

Actriţa Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, plănuiesc o “detoxifiere spirituală şi fizică” după sărbătorile de Crăciun.

Chris Martin si Gwyneth PaltrowCei doi, care s-au despărţit în luna martie şi sunt în plin proces de divorţ, sunt în continuare prieteni şi plănuiesc să petreacă împreună câteva zile într-un complex hotelier din California, de Anul Nou, pentru a-şi găsi echilibrul, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat: “Ei se îndreaptă către We Care Spa din Palm Springs. De când Chris s-a despărţit de Jennifer Lawrence, relaţia dintre el şi Gwyneth s-a îmbunătăţit şi sunt din nou prieteni foarte buni. Chris a decis deja să renunţe la angajamentele privind munca şi să petreacă puţin timp departe de ceea ce înseamnă Coldplay, pentru a putea fi alături de copiii lor”.

De asemenea, sursa a completat: “Nu este pentru prima dată când cei doi apelează la această detoxifiere şi s-au întors concentraţi şi plini de energie pentru a face faţă realităţii. Aşadar, aceste zile petrecute acolo reprezintă o încercare de reconectare, fără zgomotul din viaţa de zi cu zi. (…) Amândoi speră ca acest proces spiritual să îi ajute să îşi dea seama ce îşi doresc pentru anul viitor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here